دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

خروج احمد مسعود از افغانستان صحت دارد؟

یک چهره نزدیک به احمد مسعود گفت: هنوز درگیری‌ها در پنجشیر ادامه دارد و دره‌های این ولایت در تصرف نیرو‌های محلی هستند و شایعه خروج مسعود از افغانستان صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 11
کد خبر: ۱۰۱۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم محمدی» یک چهره نزدیک به «احمد مسعود» در گفتگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، گفت: در روز‌های گذشته طالبان وارد پنجشیر شده و در حال حاضر ۷۰ درصد خیابان‌ها و معابر اصلی در کنترل طالبان است، اما هنوز دره‌های پنجشیر در کنترل کامل نیرو‌های مردمی است.

وی افزود: پس از آنکه اعضای طالبان وارد پنجشیر شدند، جنگنده‌های پاکستانی به کمک آن‌ها آمدند و محاصره آن‌ها شکسته شد و شب‌ها نیز بر فراز آسمان پنجشیر در حرکت هستند.

محمدی خاطرنشان کرد: به ادعای کشور‌های منطقه، ۴۰ هزار نیروی طالبان طی روز‌های گذشته وارد پنجشیر شده‌اند که شمال ۵ دسته هستند، یک دسته نیرو‌های طالبان، یک دسته حقانی، یک دسته القاعده و یک دسته داعشی‌هایی که از قومیت‌های مختلف در آن هستند.

وی ادامه داد: اکنون دیگر جنگ خارجی است و پاکستان و قطر از طالبان حمایت‌های مالی می‌کنند، امیدواریم که کشور‌های منطقه و جهان این موضوع را درک کنند.

محمدی همچنین گفت: بسیاری از خانواده‌ها از ترس منازل خود را ترک کرده و منطقه را ترک کرده‌اند، اما تعداد محدودی مانده‌اند.

وی همچنین درباره خروج احمد مسعود از پنجشیر نیز گفت: وی در مکانی امن حضور دارد و شایعه خروج وی از افغانستان و رفتنش به ترکیه یا کشور دیگری صحت ندارد و ارتباطش با دره پنجشیر برقرار است.

وی در خصوص وضعیت فعلی پنجشیر گفت: شب گذشته درگیری‌هایی چندساعته رخ داد، اما در حال حاضر وضعیت تقریبا آرام است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر