ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد

خروج احمد مسعود از افغانستان صحت دارد؟

خروج احمد مسعود از افغانستان صحت دارد؟ یک چهره نزدیک به احمد مسعود گفت: هنوز درگیری‌ها در پنجشیر ادامه دارد و دره‌های این ولایت در تصرف نیرو‌های محلی هستند و شایعه خروج مسعود از افغانستان صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 11
کد خبر: ۱۰۱۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم محمدی» یک چهره نزدیک به «احمد مسعود» در گفتگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، گفت: در روز‌های گذشته طالبان وارد پنجشیر شده و در حال حاضر ۷۰ درصد خیابان‌ها و معابر اصلی در کنترل طالبان است، اما هنوز دره‌های پنجشیر در کنترل کامل نیرو‌های مردمی است.

وی افزود: پس از آنکه اعضای طالبان وارد پنجشیر شدند، جنگنده‌های پاکستانی به کمک آن‌ها آمدند و محاصره آن‌ها شکسته شد و شب‌ها نیز بر فراز آسمان پنجشیر در حرکت هستند.

محمدی خاطرنشان کرد: به ادعای کشور‌های منطقه، ۴۰ هزار نیروی طالبان طی روز‌های گذشته وارد پنجشیر شده‌اند که شمال ۵ دسته هستند، یک دسته نیرو‌های طالبان، یک دسته حقانی، یک دسته القاعده و یک دسته داعشی‌هایی که از قومیت‌های مختلف در آن هستند.

وی ادامه داد: اکنون دیگر جنگ خارجی است و پاکستان و قطر از طالبان حمایت‌های مالی می‌کنند، امیدواریم که کشور‌های منطقه و جهان این موضوع را درک کنند.

محمدی همچنین گفت: بسیاری از خانواده‌ها از ترس منازل خود را ترک کرده و منطقه را ترک کرده‌اند، اما تعداد محدودی مانده‌اند.

وی همچنین درباره خروج احمد مسعود از پنجشیر نیز گفت: وی در مکانی امن حضور دارد و شایعه خروج وی از افغانستان و رفتنش به ترکیه یا کشور دیگری صحت ندارد و ارتباطش با دره پنجشیر برقرار است.

وی در خصوص وضعیت فعلی پنجشیر گفت: شب گذشته درگیری‌هایی چندساعته رخ داد، اما در حال حاضر وضعیت تقریبا آرام است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار