ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور اطلاعیه وزارت خارجه ایران درباره معرفی ۲ دیپلمات فرانسوی به‌عنوان عناصر نامطلوب نتانیاهو: بقایای جسد «یهودا کاتز» را بازگرداندیم ادعای ترامپ: تنگه هرمز باز و عملیاتی است و تمام مین‌های دریایی جمع‌آوری یا منفجر شده‌اند غریب آبادی: به زودی توهمات ترامپ درباره تنگه هرمز را اصلاح می‌کنیم + عکس کوشنر: ترامپ برای توافق با ایران عجله ندارد؛ آنها به شکل جدی در حال تعامل هستند روایت بغداد از گفت وگوی تلفنی عراقچی و همتای عراقی‌اش ترامپ: خیلی راحت با عمان تعامل کردیم؛ در آستانه توافق با ایران نیستیم کوشنر: دیدار ما با حماس «بسیار دوستانه» بود ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز

خروج احمد مسعود از افغانستان صحت دارد؟

خروج احمد مسعود از افغانستان صحت دارد؟ یک چهره نزدیک به احمد مسعود گفت: هنوز درگیری‌ها در پنجشیر ادامه دارد و دره‌های این ولایت در تصرف نیرو‌های محلی هستند و شایعه خروج مسعود از افغانستان صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 11
کد خبر: ۱۰۱۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم محمدی» یک چهره نزدیک به «احمد مسعود» در گفتگو با خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، گفت: در روز‌های گذشته طالبان وارد پنجشیر شده و در حال حاضر ۷۰ درصد خیابان‌ها و معابر اصلی در کنترل طالبان است، اما هنوز دره‌های پنجشیر در کنترل کامل نیرو‌های مردمی است.

وی افزود: پس از آنکه اعضای طالبان وارد پنجشیر شدند، جنگنده‌های پاکستانی به کمک آن‌ها آمدند و محاصره آن‌ها شکسته شد و شب‌ها نیز بر فراز آسمان پنجشیر در حرکت هستند.

محمدی خاطرنشان کرد: به ادعای کشور‌های منطقه، ۴۰ هزار نیروی طالبان طی روز‌های گذشته وارد پنجشیر شده‌اند که شمال ۵ دسته هستند، یک دسته نیرو‌های طالبان، یک دسته حقانی، یک دسته القاعده و یک دسته داعشی‌هایی که از قومیت‌های مختلف در آن هستند.

وی ادامه داد: اکنون دیگر جنگ خارجی است و پاکستان و قطر از طالبان حمایت‌های مالی می‌کنند، امیدواریم که کشور‌های منطقه و جهان این موضوع را درک کنند.

محمدی همچنین گفت: بسیاری از خانواده‌ها از ترس منازل خود را ترک کرده و منطقه را ترک کرده‌اند، اما تعداد محدودی مانده‌اند.

وی همچنین درباره خروج احمد مسعود از پنجشیر نیز گفت: وی در مکانی امن حضور دارد و شایعه خروج وی از افغانستان و رفتنش به ترکیه یا کشور دیگری صحت ندارد و ارتباطش با دره پنجشیر برقرار است.

وی در خصوص وضعیت فعلی پنجشیر گفت: شب گذشته درگیری‌هایی چندساعته رخ داد، اما در حال حاضر وضعیت تقریبا آرام است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار